Diensten

Hallstreet ondersteunt het MKB, ZZP’ers en Particulieren              

 

 

Hallstreet is breed inzetbaar, zowel qua afdeling als type dienstverlening. Onze aanpak is echter altijd hetzelfde op maat en praktijk gericht.

 

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden volgt eerst een kennismaking waarin we de wens en de noodzaak samen formuleren. Dan wordt er een start, locatie en plan van aanpak voorgesteld. De afspraken worden genoteerd en bevestigd. Gewoon zoals het hoort.

Ouderwetse degelijkheid met de flexibiliteit van het hedendaags werken. Duidelijkheid en weten waar je aan toe bent is essentieel zowel financieel als planning technisch. De dienstverlening blijft transparant en overzichtelijk.  U kunt Hallstreet inhuren voor een specifieke opdracht en/of voor een bepaalde periode. Zowel incidenteel als structureel voor een aantal uur per week.

Tussentijds krijgt u een telefonische en/of schriftelijke update over de stand van zaken. Het is altijd lastig om zaken uit handen te geven. Op deze manier houdt u de regie. Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens.

Secretariële Support & Office Management

Financiele Administratie

Budget Coaching & Advies

  • De kosten voor de administratie dalen aanzienlijk als de administratie ingevoerd en compleet wordt aangeleverd bij de accountant. Daar zit de winst in voor ons!Nadia de Jong