Projecten

Bekijk alle projecten van Hallstreet en lees wat onze klanten van ons vinden


Bij ons draait alles om de mensen, ons personeel. Hallstreet is kritisch en dat is nodig voor een goede registratie van een (uren) administratie. Vraagstukken worden tot de bodem uitgezocht.

Voor Walensee Apartments Zwitserland heeft Hallstreet o.a. de offertes, planning, sociale media en overige ondersteuning gedaan. Zelfstandig en op afstand werken is geen probleem en het vertrouwen was er snel.

annoniem

Nadat mijn vrouw haar mijn baan verloor was het heftig om nog meer in te leveren. Daarvoor hadden we het al niet heel breed. Op mijn loon werd beslag gelegd, en mijn werkgever ging het gesprek aan. Door hem en met hulp van Hallstreet ben ik wijzer en financieel gezonder uitgekomen. Veel praktische zaken zijn uit handen genomen.

LOGO

Het “up to date” houden van onze website is veel werk om het er allemaal maar “bij te doen”. Hallstreet heeft mij dit werk uit handen genomen. Mutaties staan er snel en netjes op. Daarnaast kan ik op Hallstreet vertrouwen om allerlei zaken op te lossen waar ik als zelfstandige simpelweg niet aan toe kom.

Rust vinden in zaken uit handen geven is een overgave, maar met vertrouwen en de snelle feedback wordt dit snel gerealiseerd.

Jeroen Versnel, Walensee Apartments

Er op aan kunnen dat het geregeld wordt vinden wij heel belangrijk. Afspraak is afspraak en werk wordt op tijd geleverd.

Jeroen Slebe, Staffingteam

Als zelfstandige is het lastig om de regie uit handen te geven. Met Hallstreet hou ik de regie, maar heb ik rust en een sparringspartner.

Kay Lubbe, De Auto Aankoop Makelaar

De persoonlijke benadering, zonder veroordeling maakte het voor ons makkelijker om de stap te zetten. We hebben inzicht en ruimte gekregen dus ook minder stress.

John Doe, Anoniem m.b.t. budgetcoaching