Wie zijn wij

Hallstreet  biedt ondersteuning aan, MKB organisaties, ZZP’ers, en Particulieren.

  • Secretariële Ondersteuning
  • Financiële Bedrijfsondersteuning
  • Budget coaching

De gedachte hierachter is; “Doen waar je goed in bent!  Het is onmogelijk om alles

tegelijkertijd goed te kunnen, maar van de ondernemer wordt dit wel verwacht”.

Uw eigen product of dienst, marketing, administratie en ga zo maar door… Alles moet in orde zijn. De administratie is dan vaak het ondergeschoven kindje, wat ten koste gaat van uw productiviteit en daardoor ook uw bedrijfsresultaat.

Voor de meeste ondernemers is de administratie geen dagelijkse bezigheid, met gevolg dat het tijd en concentratie kost om u “er toe te zetten”. Hierdoor is het veelal efficiënter en meer kosteneffectief om deze administratieve rompslomp uit te besteden. Laat Hallstreet uw (administratieve) zaken organiseren, waardoor u tijd heeft voor uw core business.

Kiezen voor een samenwerking met Hallstreet is kosteneffectief om de volgende redenen.

  • De tarieven van Hallstreet liggen ver onder de tarieven van een accountant. Waarom de dure accountant alle werkzaamheden laten doen tegen een hoog uurtarief? Laat Hallstreet de administratie op orde brengen en de accountskosten worden drastisch verlaagd. Hallstreet doet het voorwerk. Bovendien kunt u dit zien als een extra controle en kwaliteitsslag op uw administratie.
  • Een accountant zorgt voor de financiële administratie. Hallstreet kan de dagelijkse financiële taken uit handen nemen, maar ook inspringen op secretariële ondersteuning.
  • Doordat u niet zelf tijd investeert in de administratie, heeft u meer ruimte om andere activiteiten in te vullen. Hetzij door elders uw (sales)kansen te creëren, of juist meer rust en overzicht creëren.